Eilen oltiin taas sienestämässä emännän, hänen tädin ja kahden nuorimmaisen silmäteräni kanssa. Oli se meitsille rankkaa, kun joutui ravata edes takaisin vahtimassa ettei kukaan jää sinne. Mä kävin sillä reissulla ottaa pienet mutakylvytkin. Emäntä sai hepulit, kun huomasi meitsin mahan alusen olevan musta mudasta, sanoi et isäntä antaa meitsille porttikiellon autoon, kun huomaa mutajäljet.
Aika onneton tuo ihmisten suuntavaisto, kun taas emäntä eksyi. Missä sen naisen nenä on, kun ei pysy jäljellä vaan aina on ihan kuutamolla, kun auto katoaa näkyvistä. Ei koira vieköön, ostan sille synttärilahjaksi koiratutkan. Tosin hän lupasi olla menemättä ilman minua metsään, kun ei tosiaan osaa suunnistaa (ja se on huomattu).
Hahaa meitsi pääsee lähiaikoina pakkaamaan siankorvat reppuun ja kirsu kohti kainuuta kokonaiseksi viikoksi, jihuuu. Siellä on kuulemma luvassa lisää suunnistusta ja muuta mukavaa et lasken nyt aamuja lähtöön.

Tässä meitsi oottaa et emäntä saa rouskut noukittua sanoi et jos ei komenna meitsiä maahan paikalle saa etsiä pelkkiä rouskujen hattuja, kun jyrään ne kumoon. Sanoo minua häslääjäksi.
1901785.jpg
Ja tässä taas etsitään autoa.
1901783.jpg