Makeat naurut

Täytyy vaan sanoa, että tässä talossa sitä sattuu ja tapahtuu. Hamstereita lemmikkeinä pitävänä ihmisenä emäntä on kyllä melkoinen hannari... Emäntä ihan fiiliksellä ruokkii lintuja ja oravia sen seurauksena lintulaudalla alkoi vierailla myös hiiret. Niille ei tietysti riitä pelkka lintulaudalla ruokailu vaan ne päättivät joukolla tulla taloon asustelemaan. Emäntä kahvitti iltana eräänä kavereitaan ja miten sattuikin vilkaisemaan ulos ikkunasta huomaten hiiren, joka kipitti kattoa kohti tiiliseinää pitkin. Emäntä tottakai ja tietysti kiihtyi nollasta sataan melkoisen nopeasti... repi vauhdilla ikkunaa auki tarraten ensimmäiseen käteen sattuneeseen jatkokappaleeseen, joka tässä tapauksessa oli tyttären reissuvihko. Sillä emäntä sitten huitoi ikkunasta seinäkiipeilyä harrastavaa hiirtä ja kuinkas sitten kävikään? Hiiri tottakai ja tietysti menetti tasapainon pudoten emännän niskaan ja siitä ikkunalaudalla. Emäntä sai höpinää töppösiin kammetessaan ruhoaan ikkunan sisäpuolella ja se meteli... nej härregud... miten tuo nainen osaa kiljua.... Vaan pakko sanoa etten erityisesti niitä pieniä karvakorvia rakasta, mutta kyllä tämän yksilön kanssa voisin sapuskani jakaa sen verran hauskaa meitsillä oli. =D

Röyhkeitä oravia...

Emäntä oli unohtanut antaa pikku ystävilleen ruokaa ja nämä tulivat ikkunan taakse raapimaan katsellen emännän aamukahvin juontia. Emäntää nauratti ja ensin hän piti tapausta sattumana, mutta kun hän ei tehnyt asialle mitään sama orava tuli uudestaan tuijottamaan ikkunalaudalle emäntää raapien pienillä tassuillaan ikkunaa... =)


Perheenlisää

Emännän lintujen ruokintapaikka sai uuden ruokailijan, kun sinne päivänä eräänä ilmestyi kissa ahmimaan linnun ihraa. Emäntä eläinrakkaana ihmisenä ei malttanut olla antamatta kissalle omaa kuppia ikkunalaudalle ja siihen ruokaa. Aikansa kissaa kesytellen ja ruokkien kävi sitten niin, että meitsi sai tilapäisen kilpailijan, kun kissa muutti meille asumaan. Emäntä on yrittänyt kysellä mistä kissa on kotoisin hän kun sai jo lääkäriltä kehotuksen kantaa tuo otus pihalle. Emännällä meni kissaallergian takia röörit tukkoon.